Portfolio

Instituut CAM

Voor Instituut CAM hebben we een adviesrapport geschreven voor optimalisatie van de website en hebben we de uitvoering mogen verzorgen. Daarnaast hebben we een nieuwsbrief template mogen maken in mailchimp volgens de huisstijl van Instituut CAM, ook rekening houdend met de AVG.

Federatie CAM therapeuten

Voor de federatie CAM therapeuten hebben we een ‘quick’ zoekmachine optimalisatie uitgevoerd waardoor de website sneller werd gevonden door Google.

Tourtje Tilburg

Voor Tourtje Tilburg hebben we de volledige opzet van deze website mogen verzorgen. Het uitdenken en maken van de wireframes (bouwtekeningen) van de website tot het contact met de websitebouwer voor de uitvoering daarvan.

All Round Balance

Voor All Round Balance hebben we de volledige opzet van de website mogen verzorgen. Het uitdenken van de structuur van de website tot aan de vormgeving.

I am extremely happy with my website and the reactions. I can tell you what an weight off my shoulders is.

Three word for you referentie – Monique is so professional, super good at what she does. She knows her stuff and makes sure the client knows the ins and outs of their own website, and produces the goods in record time. I am so happy with her service and would recommend her to everyone.

Jo Black

Feel Energy - praktijk voor energetische therapie

Voor Feel Energy hebben we de volledige opzet van deze website mogen verzorgen. Het uitdenken en maken van de wireframes (bouwtekeningen) van de website tot het contact met de websitebouwer voor de uitvoering daarvan. E-mail marketing toegepast, social media plan geschreven, automatisering, planning en de uitvoering daarvan.

Neem vrijblijvend contact op