Monique Broekhuizen

Monique Broekhuizen

Hallo, ik ben Monique Broekhuizen en ik help je graag verder met je website, online marketing of met de start van je bedrijf op het gebied van automatisering en alles wat daarbij komt kijken.

Online Marketing
Mijn interesses liggen al een lange tijd bij online- en offline marketing en automatisering. Zo heb ik bijvoorbeeld in 2008 mogen werken bij een Internet Marketing bedrijf, waar online marketing toen nog in de startblokken stond en waar toen zelfs de start werd gemaakt om Social Media als communicatiemiddel in te zetten voor bedrijven, dat is nu niet meer weg te denken!
Ik heb diverse functies gehad binnen bedrijven waarbij ik de kans niet liet schieten om op onlinegebied actief te zijn, zo ook het opstarten van een volledig meertalige website incl. ticketing-systeem. Van het opstellen van een projectteam, het maken van het functioneel ontwerp, het maken van de responsive wireframes tot implementatie en content migratie van de website en het toepassen van SEO.

De basis
De basis neerleggen van een website, daar ligt mijn kracht, het goed over na- en meedenken met wat je als bedrijf wilt laten zien en waar de verwachting ligt van de consument, de bezoeker van je website.

Daarnaast ben ik binnen functies bij bedrijven altijd actief geweest in het neerzetten en beheren van processen. Op automatiseringsgebied zie ik altijd nieuwe uitdagingen en ‘gestructureerd werken’ is ‘my middle name’.

MKB-bedrijven of therapeuten in het CAM-domein
Met Feel Management richten we op MKB-bedrijven of therapeuten in het CAM-domein en complementaire zorg. Dit met grote reden dat ik naast mijn gevoel voor internet marketing ook werkzaam ben als energetisch therapeut met Feel Energy – praktijk voor energetisch therapie.

Door mijn eigen zoektocht en onderzoek op online- en automatiseringsgebied binnen het CAM-domein, kan ik de juiste tips & tricks geven. Nu kun je denken, bijt dit dan niet met je eigen energetische therapie praktijk? Ik ben ervan overtuigd dat elke therapeut, cliënten op zijn/haar pad krijgt die bij de therapeut passen. Het gaat toch immers ook om gevoel?

 

Mocht je nog nieuwsgieriger zijn geworden naar mijn werkervaring en diploma’s, mijn volledig profiel kun je vinden op mijn LinkedIn profiel.

Oh en ik ben in het bezit van het Google-certificaat voor online marketing en Google certificaat Analytics voor beginners.

Heb je nog vragen?
Mail mij gerust op monique@feelmanagement.nl of telefonisch op +31 (0)6 – 29 492 989.

Lees meer over:

Neem vrijblijvend contact op

Neem vrijblijvend contact op