Advies in online marketing

Advies in online marketing

Wij geven je een transparant advies over:

Starten van een (nieuwe) website
Als je advies wilt hebben bij het starten van een (nieuwe) website volgt er een (kennismaking) gesprek waar er wederzijds vragen gesteld gaan worden die belangrijk zijn, voordat je begint met je website. Daaruit volgen een hoop tips & tricks (adviesrapport) die je mee kunt nemen in je proces. Dit is geheel afhankelijk van je wensen en behoeften.

Bestaande websites
Als het gaat om je bestaande website volgt er een adviesrapport (soort websitescan). Hier wordt o.a. gekeken naar gebruiksvriendelijkheid, structuur, SEO (zoekmachine optimalisatie), communicatie (content) en techniek. Hier komen acties naar voren om op te volgen. Deze acties kunnen wij eventueel voor je uitvoeren of deze kun je zelf uitvoeren óf wij leggen uit hoe je deze zelf op kunt pakken.

Structuur en automatisering
Ben je al een tijdje bezig en is het inmiddels intern een chaos geworden en weet je niet meer hoe je dit recht kunt zetten? Of weet je niet waar je mag beginnen bijvoorbeeld bij de opstart van je bedrijf of praktijk? Dan kan een adviesgesprek zeker uitkomst bieden. We kijken transparant naar het ‘eigen’ verhaal/proces en het advies wordt volledig op maat gegeven.

Advies waar je een goed gevoel van krijgt, is toch ook goed voor je bedrijf of praktijk?

Neem vrijblijvend contact op