Ondersteuning in online marketing

Ondersteuning in online marketing

Wij hebben een hands on mentaliteit dus voor een stukje uitvoerend werk, daar zijn wij niet vies van!  Of het nu gaat om de start van je website, bestaande website of structuur aanbrengen. Wij helpen je graag,

Starten van je (nieuwe) website
Wij kunnen je helpen met het opstarten van je (nieuwe) website. Dit doen wij door middel van wireframes, dit zijn schetsen, noem het een bouwtekening voor je website waarin alle functionaliteiten en kaders worden neergezet. Dit is nog geen ontwerp/design van je website. Met deze bouwtekening kun je bij diverse websitebouwers en/of designer (grafisch vormgever) een offerte aanvragen, waarbij jij degene bent die alles al heeft uitgedacht hoe je jouw website wilt laten werken. Dit maakt het voor jezelf inzichtelijk en voor de webbouwer, die wellicht dan nog aanvullende tips heeft om je website nóg beter te laten werken.

SEO; Zoekmachine optimalisatie
Ben je inmiddels op de hoogte van de basis van online marketing alleen geen tijd om het zelf uit te voeren? Dan kunnen wij je helpen. Of wij leggen eerst de basis aan je uit via een workshop en helpen je dan met de uitvoering daarvan. Wij vinden het belangrijk dat je enigszins mee kunt praten zodat er een wederzijds vertrouwen ontstaat.
Het uitvoeren kan zijn van het toepassen van SEO (zoekmachine optimalisatie), redigeren van content, social media plan maken, structuur aanpassen van je website. Geheel afhankelijk van je vraag of wellicht het adviesrapport die je bij ons hebt afgenomen.

Structuur en automatisering
Is de structuur ver te zoeken? Een gestructureerde chaos? of heb je er last van? Dan kijken wij graag met je mee naar alle interne en externe processen binnen je bedrijf of praktijk om deze te optimaliseren. Bij de uitvoering van de structuur en automatisering plannen we eerst een adviesgesprek en op basis daarvan gaan we de processen en/of automatisering aanpassen. Geheel op maat. Denk bijvoorbeeld aan e-mailbeleid, agendastructuur, administratie, workflow of planning.

Neem vrijblijvend contact op