Bedrijfsfeesten
Feel Entertainment Management is dé evenementenorganisatie. Voor onze eigen unieke Thema- en bedrijfsfeesten kunt u kijken bij de rubriek Themafeesten Feel Special.  Onderstaande Bedrijfsfeesten zijn mogelijk op elke locatie.

Bedrijfsfeesten boeken? Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Neem contact op via telefoonnummer: +31 (0)13 - 820 03 89 of via ons contactformulier

Relatiedag Relatiedag

Een relatiedag is dé manier om meer binding te krijgen met uw bedrijfscontacten. Een dag waarop u ongedwongen met uw relaties kunt praten over uw bedrijfsspecialiteiten. Weten waar u relaties mee bezig zijn en daarop inspelen.

Lees verder

Bedrijfuitje Bedrijfuitje

Het bedrijfuitje is een jaarlijks terugkerend fenomeen. Elk jaar wilt u uw personeel opnieuw verrassen met iets origineels, iets unieks, kortom een bedrijfuitje waar nog lang over wordt gesproken. Feel Entertainment Management denkt met u mee.

Lees verder

Afdelingsuitje Afdelingsuitje

Met de afdeling van uw bedrijf op stap. De afdeling heeft iets speciaals te vieren? De targets gehaald? Een goed kwartaal afgesloten? Veel redenen te verzinnen voor een afdelingsuitje.

Lees verder

Personeelsuitje Personeelsuitje

Uw personeelsuitje, wellicht het belangrijkste uitje van heel het jaar. Met Feel Entertainment Management weer teamgevoel in uw bedrijf. Speciaal voor bedrijven die een eigen uniek personeelsuitje willen organiseren.

Lees verder

Personeelsfeestje Personeelsfeestje

Een avond ongedwongen borrelen met uw personeel. Een keer niet over het werk praten, elkaar op een andere manier leren kennen. Met Feel Entertainment Management een onvergetelijk personeelsfeestje waar nog lang over wordt gesproken.

Lees verder
Evenementen

Voor meer informatie neem contact op:
T. +31 (0)13 - 820 03 89
Of mail naar: info@feelmanagement.nl


Hieronder een overzicht van ons aanbod van Evenementen:

 


© Feel Management 2018 |